HOVĚZÍ MASO PO STROGANOVSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ ROŠTĚNKY / 




IGREDIENCE: 500g nízkého roštěnce, olej, ml. paprika, lžíce másla, 1 cibule, 200g žampiónů, sklenka bílého vína, 1 dl smetany, sůl, ml. pepř, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso odblaníme, jemně naklepeme, pak nakrájíme na nudličky, promícháme s olejem a necháme v chladničce odležet. Mezitím zpěníme na másle cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka a žampióny pokrájené na plátky, zalijeme několika lžícemi vína a krátce podusíme. Maso vložíme na pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání je prudce opečeme (asi 5 minut). Přidáme papriku, po zpěnění vmícháme cibuli se žampióny a vínem, zbytek, zbytek vína, sůl a dusíme ještě asi3 minuty. Vše zalijeme smetanou, opepříme a dusíme minutu. Posypeme usekanou petrželkou a podáváme. Příloha: vařená rýže nebo bramborové hranolky.



HOVĚZÍ MASO PO STROGANOVSKU. HOVĚZÍ MASO PO STROGANOVSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1360 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz